Je goed in het Engels kunnen redden is belangrijker dan ooit. Omdat kinderen tot ongeveer hun 9e jaar het makkelijkst een vreemde taal leren, kun je er eigenlijk niet vroeg genoeg mee beginnen. Stepping Stones Junior bevat daarom materiaal voor groep 1 tot en met 8, instappen kan moeiteloos in leerjaar 1, 5 en 7.

Je komt verder met Stepping Stones Junior

Houd mij op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wilt u per e-mail op de hoogte gehouden worden over Stepping Stones Junior? Laat dan uw gegevens achter.

Je komt verder met Stepping Stones Junior

Eenvoudig stapsgewijs Engels geven

Lesgeven en leren: het gaat vanzelf, gewoon beginnen, samen met de leerlingen. Je ziet in één oogopslag wat er moet gebeuren. Stap voor stap leert u de kinderen Engels, samen met de Engelstalige kinderen op het digibord.

Pakkende filmpjes inspireren in elke les

Engels verstaan en spreken daar gaat het om. Steppings Stones Junior biedt 1180 woorden aan in veelgebruikte zinnen. Alle woorden en zinnen worden uitgesproken door Engels  sprekende leeftijdsgenoten in Nederlandse situaties. ‘De dingen van de dag’ vormen de kern: je voorstellen en kennismaken, school, thuis, verkeer, vakantie, je lichaam, natuur, dieren, het weer.

Rijk aan activerende werkvormen

Stepping Stones Junior bevat veel activerende en enthousiasmerende werkvormen zoals Total Physical Response, liedjes, chants, spellen, drama en coöperatieve werkvormen. Leerlingen worden hiermee gestimuleerd om op speelse wijze, in een veilige leeromgeving, te communiceren in het Engels.

Elk jaar de keuze: volledig digitaal of met leerwerkboeken

Alle lesonderdelen zijn beschikbaar op het digibord. De verwerking voor de leerlingen kunnen zowel digitaal als met leerwerkboeken worden gedaan. Uniek is dat u elk jaar weer kunt besluiten hoe u wilt werken: volledig digitaal of met leerwerkboeken. De keuze is aan u!

Met voorsprong naar de brugklas

Met Stepping Stones Junior kunnen leerlingen ieder moment instromen: in groep 1, 5 of 7. Hoe eerder je instapt, hoe hoger het eindniveau dat je behaalt (A1 of A2). De methode vormt een eenheid met Stepping Stones, de meest gebruikte methode Engels op het VO. Leerlingen werken met boeken die ze al kennen van het basisonderwijs. Dat betekent een zorgeloze start voor uw kinderen in de brugklas.

Maar ook:

  • Instappen op ieder moment mogelijk: groep 1, 5 en 7
  • Één les per week.
  • Differentiatie op 4 niveaus
  • Geschikt voor combinatiegroepen
  • Afgestemd op de kerndoelen en referentieniveaus (ERK)
  • Met CLIL lessen
  • Geschikt voor het halen van het vvto-keurmerk
Fix the following errors:
Hide