BEKIJK HET AANBOD
Voor Noordhoff Uitgevers betekent Gepersonaliseerd leren: in elke leerling het beste naar boven halen. Wij ondersteunen de docent om de talenten en mogelijkheden van iedere leerling maximaal te ontwikkelen. Hoe helpt u bij zijn of haar ontwikkeling? Hoe kan uw leerling zijn talent maximaal benutten? In een serie webinars ondersteunen we u graag bij de invulling van Gepersonaliseerd leren. 
 
Gepersonaliseerd leren is in de tien nieuwe edities van Noordhoff Uitgevers onder andere zichtbaar in de adaptieve leerroutes. Hoe u hier optimaal gebruik van kunt maken leert u in een webinar, speciaal op maat voor uw methode. Gewoon, vanachter een computer of op de tablet. U kunt zelf kiezen wanneer u kijkt: Live, met interactie met de spreker of achteraf "on demand" op elk gewenst tijdstip.  Vragen stellen kan dan ook, alleen volgt het antwoord later in de mail. 
 
 

Nieuw: Webinars voor úw methode!

Innoveren in leren - MijnNoordhoff.nl

Het aanbod oriëntatie webinars

 

Hoe werkt het?

Klik op het pijltje achter het webinar dat u wilt volgen en vul het aanmeldformulier in. Na het invullen van het aanmeldformulier krijgt u 1 dag van te voren een herinneringsmail van het webinar. In deze e-mail vindt u ook de link om het webinar te starten. U hoeft niets te installeren.  Maximaal 5 minuten van te voren kunt u inloggen. Hierna zullen we de presentatie beginnen. De webinars duren 30 minuten. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen. 

Kortom, het webinar is een ideale gelegenheid om in een korte tijd én in uw eigen omgeving meer inzicht te krijgen in uw methode. Het webinar duurt 30 minuten. Zo bent u binnen een half uur weer helemaal op de hoogte!

Stap 1: Inloggen en activeren leerlingen

Via welke route krijgen uw leerlingen binnen uw school toegang tot het digitale lesmateriaal?

​Stap 2: Inloggen en activeren docent

Heeft u uw licentie voor het online docentmateriaal al geactiveerd? U kunt het materiaaal op verschillende manieren activeren.
 

Stap 3: Aan de slag

Noordhoff Uitgevers biedt service en ondersteuning om aan de slag te gaan met het digitale lesmateriaal, zoals advies op maat en gratis startrainingen. Klik hier voor meer informatie

 

Methode Datum
Getal & Ruimte 12e editie Onderbouw Direct terugkijken
Getal & Ruimte is de grootste wiskundemethode in het voortgezet onderwijs. Met de nieuwe 12e editie van Getal & Ruimte heeft u hoogwaardig lesmateriaal dat van toegevoegde waarde is voor u als docent én voor uw leerling. In de nieuwste editie van Getal & Ruimte havo/vwo onderbouw zijn boek en digitaal 100% uitwisselbaar. Zo wordt al het lesmateriaal ook digitaal aangeboden en zijn ze op elkaar afgestemd en uitwisselbaar. Zo kunt u ook per les uw manier van werken bepalen: digitaal of op papier.
Spreker: Bert Thijs de Jong, expert Gepersonaliseerd leren
Moderne Wiskunde 12e editie onderbouw Direct terugkijken
Moderne Wiskunde is de innovatieve methode voor het vak wiskunde in het voortgezet onderwijs. Met de 12e editie van Moderne Wiskunde kunt u in iedere les op een eenvoudige manier differentiëren, waardoor u uw leerlingen op maat les kan geven. Elke les kent drie leerroutes waardoor elke leerling op zijn niveau kan werken. U bepaalt welke route wordt gevolgd.
Spreker: Regina Bijlholt, Accountmanager Exact
Grandes Lignes 5e editie Tweede Fase Direct terugkijken
Plezier in het leren van de Franse taal, dát is waar Grandes Lignes voor staat. De 5e editie van Grandes Lignes weet uw leerlingen te motiveren met levendige leerstof, waarbij ze stapsgewijs toewerken naar een Tâche. Bij de start van ieder hoofdstuk is het doel duidelijk en de route naar de eindtaak is afwisselend en gevarieerd. En natuurlijk staat alles daarbij in het teken van het examen. Met het rijke en gevarieerde aanbod halen uw leerlingen het beste resultaat, niet alleen voor lezen, maar voor álle vaardigheden. Het digitale lesmateriaal sluit daar perfect bij aan: met gepersonaliseerde leerroutes, Slim stampen en studieadvies op maat.
Spreker: Bibi Rüpp, Accountmanager Talen
Nieuw Nederlands 6e editie onderbouw Direct terugkijken
Een persoonlijke leerroute voor iedere leerling, dat is wat de nieuwe 6e editie van Nieuw Nederlands biedt. Een adaptieve leerlijn die rekening houdt met tempo, zo nodig even herhalen of extra uitdaging. Leerlingen zien zelf hoe ver ze zijn en wat ze nog moeten doen om de lesstof definitief onder de knie te krijgen. Met verhelderende video-uitleg en gerichte feedback en tips, nooit algemeen, maar bij iedere vraag een gerichte aanwijzing. Docenten kijken steeds mee op het overzichtelijke dashboard. Natuurlijk is de 6e editie nog steeds volledig afgestemd op de Referentieniveaus en herkent u direct de vertrouwde, glasheldere structuur. Daarbinnen hebben we nu ruimte gemaakt voor lesmateriaal op maat en verrassende variatie.
Spreker: Bibi Rüpp, Accountmanager Talen
Nectar 5e editie onderbouw Direct terugkijken
Nectar 5e editie onderbouw is een methode die leerlingen motiveert en helpt bij het leggen van verbanden tussen de biologische onderwerpen. Deze nieuwe editie is compact en blinkt uit in helder taalgebruik en prachtige illustraties. Gepersonaliseerd leren is mogelijk door de vele differentiatiemogelijkheden in boek én digitaal voor zowel de zwakkere leerling als de excellente leerling.
Spreker: Erik Jan de Vries, Accountmanager Exact
buiteNLand 3e editie Tweede Fase Direct terugkijken
buiteNLand Tweede Fase 3e editie is afgestemd op de nieuwste exameneisen die vanaf 2017 in leerjaar 4 gaan gelden, met o.a. Brazilië en Zuid-Amerika als nieuwe regio’s. De leer- en oefenstof is geactualiseerd en aangepast aan de nieuwste geografische inzichten. Naast de vertrouwde boeken vindt u deze bovendien volledig terug in de digitale leeromgeving: geen boek achter glas, maar een volwaardig multimediaal product.
Spreker: Jochem Valkema, Accountmanager Mens en Maatschappij
Pincode 6e editie Tweede Fase Direct terugkijken
Pincode 6e editie Tweede Fase maakt de relevantie van het vak economie zichtbaar en biedt u veel mogelijkheden om op actuele en inspirerende wijze economielessen te geven. Leerlingen worden op niveau én op maat voorbereid op het nieuwe examenprogramma, o.a. met behulp van adaptieve technologie. Zo verbinden de voorbeelden en bronnen het vak met nationale en internationale economische ontwikkelingen.
Spreker: Jochem Valkema, Accountmanager Mens en Maatschappij
Chemie 7e editie 3 havo/vwo Direct terugkijken
Chemie is een leerlingvriendelijke, overzichtelijke methode die leerlingen motiveert zelf na te denken. Doordat uw leerlingen actief aan de slag gaan met alledaagse uitdagende contexten en practica, ontwikkelen ze een goed inzicht in de scheikundige onderwerpen. Nieuw is de eerdere diepgang in het leerjaar en differentiatie in opdrachten. Leerlingen werken in verschillende routes, waarbij ze ondersteunende en uitdagende opdrachten krijgen aangeboden op het moment dat de leerling ze nodig heeft. Hierdoor is de gewenste determinatie gewaarborgd.
Spreker: Erik Jan de Vries, Accountmanager Exact
Overal NaSk 5e editie leerjaar 1-2 Direct terugkijken
Met Overal NaSk 5e editie helpen wij u om op een eenvoudige en veilige manier elke leerling maatwerk te bieden en zo het beste uit al uw leerlingen te halen. Met deze nieuwe editie kunt u eenvoudig en veilig differentiëren in de klas. Door oog te hebben voor de verschillen kunt u met Overal het verschil maken!
Spreker: Angela van Raak, Accountmanager Exact
Chemie Overal 7e editie 3 havo/vwo Direct terugkijken
Met de nieuwe 7e editie van Chemie Overal voor 3 havo en 3 vwo helpen wij u om op een eenvoudige en veilige manier elke leerling maatwerk te bieden en zo het beste uit al uw leerlingen te halen. Chemie Overal biedt een duidelijke uitleg van de theorie en veel oefenmogelijkheden. De vakinhoud is logisch opgebouwd en wordt gestructureerd aangeboden. Contexten ondersteunen de theorie en maken het vak echt, actueel en herkenbaar. Uw leerlingen kunnen, in het boek én digitaal, leerroutes op hun eigen niveau doorlopen (de M- en N-route) en veel en doelgericht oefenen. Dit zorgt voor een goede voorbereiding op de Tweede Fase voor zowel de kiezers als niet-kiezers van het vak.
Spreker: Regina Bijlholt, Accountmanager Exact